KELAJAK TEXNOLOGIYASINING INQILOBIY YO‘LI - Saidmuhamedova Lazizaxon Akmal qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya:  Ushbu  maqolada  sun’iy  intellekt  (SI)  tushunchasi,  uning  tarixiy rivojlanishi, zamonaviy texnologiyalardagi roli va inson hayotiga ta’siri batafsil tahlil qilinadi. Shuningdek, SI imkoniyatlari, muammolari va kelajakdagi istiqbollari ko‘rib chiqiladi. Maqola sun’iy intellekt sohasida yangi bilimlarga ega bo‘lishni xohlagan har bir o‘quvchi uchun mo‘ljallangan.