ZO'RAVONLIKKA UCHRAGAN BOLALARGA PSIXOLOGIK KOʻMAK BERISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGINING VAZIFALARI - Bobonazarova Muqaddam Maxmudjanovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Bolalarga  nisbatan  zo'ravonlikning  mohiyati  bolaga  jismoniy, psixologik,  ijtimoiy  ta'sir  ko'rsatish,  shu  jumladan  uning  jismoniy  yoki  ruhiy salomatligi va daxlsizligi, huquqlari va farovonligiga tahdid soladigan, uni o'zi uchun muhim bo'lgan faoliyatni to'xtatishga va boshqa harakatlar qilishga majburlaydigan shafqatsiz munosabatdir.