MAHMUD SHUQAYR – FALASTIN ADABIYOTINING YETUK VAKILI - Maxmudqo‘ziyeva Nigoraxon Zafarjon qizi,; D.Muxiddinova, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  mazkur  maqolada  Falastin  adabiyotining  serqirra  yozuvchisi Mahmud  Shuqayrning  hayoti  va  ijodi  haqida  ma’lumot  beriladi.  Uning  asarlari  va undagi bosh mavzular tahlil qilinadi. Shuningdek, adibning adabiyotdagi o‘rni haqida so’z yuritiladi.