KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALAR O‘RTASIDAGI BULLING YA’NI ZO’RAVONLIKNI OLDINI OLISH MEXANIZMLARI. - Otamjanova Dilnoza, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  kichik  maktab  yoshidagi  bolalar  o‘rtasida uchrayotgan bulling holatlari, uning shakllari, sabablari va salbiy oqibatlari yoritilgan. Shuningdek,  bullingni  erta  bosqichda  aniqlash  va  oldini  olish  bo‘yicha  samarali pedagogik-psixologik yondashuvlar keltirilgan.Ijtimoiy muhitni yaxshilash, ota-onalar bilan jamoada hamkorlikni o’rnatish, bulling holatlarni tez va samarali bartaraf etish bo’yicha ma’lumotlar keltirib o’tilgan .