BIRINCHI SINFGA QABUL QILINGAN O‘QUVCHILARNING OTA- ONALARIGA TAVSIYALAR - Omonova Manzura Suvonovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:    Ushbu  maqolada  1-sinfga  qabul qilingan o‘quvchilarning ota-onalariga beriladigan asosiy tavsiyalar, psixologik-pedagogik yondashuvlar va ilmiy qarashlar asosida tahlil qilinadi.