ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONIDA KREATIVLIKNI RIVOJLANTIRISH - Shermanov Isobek Chilmamatovich; Jamilova Norjon Abduxoliq qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  o‘quvchilarda  kreativlikni  rivojlantirishning zamonaviy  metodlari  va  pedagogik  yondashuvlar  tahlil  qilinadi.  Ijodiy  fikrlashni shakllantirish va innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati ta'kidlangan.