ORQA MIYA NERVLARI - Nasriddinova Xadicha; Umarova Muxabbat Zakirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqola orqa miya nervlarining anatomiya, morfologiya, fiziologiya va klinik  ahamiyatini  chuqur  o'rganadi.  Markaziy  nerv  sistemasi  va  periferik  organlar o'rtasidagi  asosiy  aloqa  nuqtasi  bo'lgan  orqa  miya  nervlarining  hosil  bo'lishi, segmentatsiyasi, tarqalishi va asosiy pleksuslari batafsil tahlil qilinadi.