MAKTAB BITIRUVCHILARINI KELGUSIDA KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Ishimov Faxriddin Mamarejabovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatasiya:  mazkur  maqolada  kasblarni  tuzilishi  va  kasb  tanlashdagi muammolar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari haqida fikr va mulohazalar keltirib o‘tilgan.