O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI TA’LIM TIZIMIDA YANGICHA YONDASHUV - N.X.Xusanova; M.N.Nizamova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  O‘zbekiston  Respublikasi  ta’lim  tizimining mazmuni,  ta’lim  tizimida  yangicha  yondashuv  tuzilishi  va  asosiy  bosqichlari yoritilgan. Ta’lim tizimida olib borilayotgan islohotlar, uzluksiz ta’lim tamoyili hamda kadrlar tayyorlashdagi ustuvor yo‘nalishlar tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim sifatini oshirish va xalqaro standartlarga moslashuv masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.