BOSHLANG'ICH TA'LIMDA FANLARARO INTEGRATSIYANING TA'LIM JARAYONIDAGI O'RNI - Xurramova Gulnoza Zokirovna,; Qodirov Q.B, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  boshlang‘ich  ta’lim  jarayonida  fanlararo integratsiyaning nazariy asoslari, mazmuni va amaliy ahamiyati yoritilgan. Fanlararo integratsiya  orqali  o‘quvchilarda  yaxlit  bilimlar  tizimini  shakllantirish,  mustaqil  va mantiqiy  fikrlashni  rivojlantirish,  o‘qitish  samaradorligini  oshirish  masalalari  tahlil qilingan. Maqolada integratsiyalashgan ta’limning metodlari, boshlang‘ich sinflarda uni qo‘llash imkoniyatlari, tajriba natijalari hamda muammolar muhoka qilinadi.