JAHON MAMLAKATLARI TA’LIM TIZIMINING INTEGRATSIYALASHUVI - Qilichova Odina (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqolada  jahon  mamlakatlari  ta’lim  tizimining  integratsiyalashuvi jarayoni,  uning  mazmun-mohiyati,  xalqaro  ta’lim  siyosati  va  global  hamkorlikning ahamiyati  tahlil  qilingan.  Integratsiya  ta’lim  sifatini  oshirish,  tajriba  almashish  va raqobatbardosh kadrlar tayyorlashda muhim rol o‘ynashi yoritilgan.