TIBBIY TA’LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH: O‘ZBEKISTON TAJRIBASI - Davronova H; Qabulova S; Sattorova D.G` (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada O‘zbekiston tibbiy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni joriy etish jarayoni,  uning  samaradorligi,  mavjud  imkoniyatlar  va  rivojlanish  istiqbollari yoritiladi.  Raqamli  ta’lim  platformalari,  simulyatsion  texnologiyalar,  telemeditsina, elektron resurslar va sun’iy intellektning tibbiy pedagogikaga ta’siri tahlil qilinadi.