O’ZBEK TARAQQIYOTINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Muxsinova Sevinch, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola yoki ishda O‘zbekiston taraqqiyotining rivojlanish bosqichlari tahlil qilinadi. Tarixiy nuqtai nazardan mamlakatning ijtimoiy, iqtisodiy va madaniy o‘sish jarayonlari yoritiladi.  Shuningdek, har bir bosqichning ijtimoiy va madaniy ta’sirini, shuningdek, zamonaviy O‘zbekistonning  rivojlanish  istiqbollarini  tahlil  qiladi  ,o‘zbekiston  taraqqiyotining asosiy jarayonlarini, ularning ijtimoiy, siyosiy va madaniy kontekstini tushuntirish va baholashni o’rganadi.