NOTIJORAT KORXONALAR MARKETINGI - Rasulkulova Arofat; Zaripboyeva Bonu Xurshid qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu akademik maqola notijorat korxonalar marketingining mohiyati, o'ziga xos  xususiyatlari  va  amaliy  strategiyalarini  chuqur  tahlil  qiladi.  Notijorat tashkilotlarining  ijtimoiy  missiyasini  amalga  oshirishda  marketingning  ahamiyatini ochib beradi. Maqola nazariy asoslar, asosiy strategiyalar, raqamli marketing vositalari hamda  sektorga  xos  muammolar,  axloqiy  me'yorlar  va  samaradorlikni  baholash usullarini  qamrab  oladi.  Jahon  tajribasiga  asoslangan  holda,  notijorat  tashkilotlari uchun barqaror rivojlanish va samarali resurslarni jalb qilish bo'yicha amaliy tavsiyalar beriladi.