MAVZU: OLIY TA'LIMDA MUSTAQIL TA'LIM KO'NIKMASINI SHAKILLANTIRISH TЕXNOLOGIYASINING TAHLILI. - Abdullayev Axmadjon Ismoil o'g'li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada oliy ta’limda mustaqil ta’lim-bu talabaning o‘z bilim  olish  jarayonini  rejalashtirishi,  maqsad  qo‘yishi,  kerakli  manbalarni  mustaqil izlab topishi, amaliy masalalarni hal qilishi va o‘z faoliyatini baholay olishi jarayonidir. Asosiy  maqsad  kritik  fikrlaydigan,  ijodkor,  axborot  bilan  mustaqil  ishlay  oladigan mutaxassisni shakllantirish va mеtodikasi ishlab chiqish ta’lim jarayonida qo’llashdan iboratdir.