MAKTABDA O`SMIRLAR ORASIDA XULQI OG`ISHINING OLDINI OLISHDA PSIXOLOGNING O`RNI - RAJABOV O`RAL ABDUXALIL O`G`LI, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  xulqi  og‘ishganlikning  sabablari  va  uni  profilaktika qilishning  psixologik  yo‘llari  haqida  so‘z  boradi.  Shuningdek,  maqola  mazmunida xulqi og‘ishganlik, deviant xulq, voyaga yetmagan yoshlar, anomiyaga  moslashish, xulqi  og‘ishganlikni  oldini  olishning  zamonaviy  choratadbirlari,  psixoprofilaktik, pedagogik ishlar majmui kabilar ham keng yoritilgan.