INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARNING VA ULARNING TAVSIFI - Kakabayeva Akja Guvanchovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  shaxsning  individual  psixologik  xusuxiyatlari tavsifi keltirilgan.