BOLA SHAXSINING SHAKLLANISHIDA O’YIN FAOLIYATINING O’RNI VA VAZIFALARI - Kirg'izov Xakim Azamjonovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  sog‘lom  avlodni  voyaga  yetkazishda  oila, maktabgacha ta’lim tashkiloti o’rni hamda oila, maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiya maskani  bo’lib,  shaxsning  kelajagi  shu  maskanda  tarbiyaning  qanday  amalga oshirilishiga, haqida ma’lumot berilgan.