MA ’ LUMOTLAR ILOVALARI BILAN ISHLASH TEXNOLOGIYALARI - Tojimamatov Israil Nurmamatovich; Madaminova Kibriyoxon Baxriddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu tezis Ma’lumotlar ilovalari bilan ishlash texnologiyalarining mazmuni va ahamiyatini  yoritishga  bag‘ishlangan.  Unda  ma’lumotlarni  yig‘ish,  saqlash,  qayta ishlash, tahlil qilish va taqdim etish jarayonlari hamda bu jarayonlarda qo‘llaniladigan zamonaviy  dasturiy  vositalar  haqida  tushuncha  beriladi.  Shuningdek,  ma’lumotlar bazalari, bulutli texnologiyalar va axborot xavfsizligining o‘rni ochib beriladi. Mavzu ma’lumotlar  ilovalaridan  samarali  foydalanish  orqali  ish  jarayonini  tezlashtirish, aniqlikni oshirish va to‘g‘ri qarorlar qabul qilish imkoniyatlarini ko‘rsatib beradi.