O‘ZBEKISTON MOLIYA BOZORIDA ISLOM MOLIYA TIZIMINI JORIY ETISHNING ISTIQBOLLARI VA MUAMMOLARI - Salimova Rushana Ravshan qizi; Meliyev Azimjon Murodullo o‘g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  ilmiy  ishda  Islom  moliya  tizimining  o‘ziga  xos xususiyatlari,  an’anaviy  bank  tizimidan  farqlari  hamda  O‘zbekiston  iqtisodiyotiga tatbiq  etish  imkoniyatlari  yoritilib  beriladi.  IMRAD  standarti  asosida  olib  borilgan tahlillar natijasida sohani rivojlantirishdagi mavjud to‘siqlar va ularning yechimlari bo‘yicha takliflar ilgari suriladi.