PSIXODIAGNOSTIKANING TA’LIM JARAYONIDAGI AHAMIYATI VA SHAXSNI O’RGANISH MUAMMOLARI - Srojiddinova Mushtariy Omadbek qizi; Raxmatullayeva Muhlisa Otabek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Mazkur  maqolada  psixodiagnostikaning  ta’lim  jarayonidagi ahamiyati hamda shaxsmi o’rganish bilan bog’liq muammolari ilmiy manbalar asosida tahlil  qilingan.  Psixodiagnostik  tadqiqotlar  o’quvchilarning  individual-psixologik xususiyatlari,  bilish  jarayonlari,  qobiliyatlari  va  o’quv  mativatsiyasini  aniqlashda muhim vosita ekanligi asoslab berilgan.