KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIK ASOSLARINI O‘QITISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Haydarova Qanoat, (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqolada  professional  ta’lim  tizimida  "Biznes  asoslari"  fanini o‘qitishning ahamiyati va bu jarayonda qo‘llaniladigan zamonaviy metodikalar tahlil qilingan. Maqolada talabalarda tadbirkorlik ko‘nikmalarini shakllantirish, biznes-reja tuzish  va  bozor  iqtisodiyoti  sharoitida  moslashuvchanlikni  rivojlantirish  masalalari yoritilgan.  Shuningdek,  nazariy  bilimlarni  amaliyot  bilan  bog‘lashning  samarali yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan.