TA’LIM MUASSASALARIDAGI KONFLIKTLI VAZIYATLARNING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Raxmonova Iroda Nurmamatovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada agressıv holatlar va konflıktogen hodısalarnıng pedagogık  psıxologık  tavsıfı  haqida  so’z  borib,  bir  qator  ilmiy-psixologik mushohadalar o'rin  olgan.