MOLIYA, SOLIQ VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING INTEGRATSIYALASHGAN MODELI: RAQAMLI INNOVATSIYALAR VA KIBERXAVFSIZLIK - Ibragimov G'anijon G'ayratovich,; G‘afforov Feruzjon Nodir o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  raqamli  transformatsiyaning  asosiy yo‘nalishlari,  sun’iy  intellekt,  bulutli  texnologiyalar  va  blokcheyn  kabi innovatsiyalarning  moliya  va  soliq  tizimlariga  ta’siri  tahlil  qilinadi.  Shuningdek, kiberxavfsizlik tahdidlari va ularga qarshi kurashish strategiyalari, xalqaro tajribalar va O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan huquqiy-tashkiliy choralar yoritilgan.