BOʻSH OʻZLASHTIRUVCHI OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHDA KREATIV YONDASHUV - Mamatova Munisa Hakimjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bo‘sh o‘zlashtiruvchi o‘quvchilar bilan ishlash jarayonida  kreativ  yondashuvning  ahamiyati  yoritiladi.  Ta’lim  jarayonida o‘quvchilarning individual xususiyatlarini inobatga olish, ularning qiziqishini oshirish va ichki motivatsiyasini shakllantirishda zamonaviy pedagogik yondashuvlarning o‘rni tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  ijodiy  metodlar  orqali  bo‘sh  o‘zlashtiruvchi o‘quvchilarning  bilimga  bo‘lgan  munosabatini  ijobiy  tomonga  o‘zgartirish imkoniyatlari bayon etiladi.