BOSHLANG‘ICH SINFLARDA SAMARALI TA’LIM VA O‘QUVCHILARDA QIZIQISHNI UYG‘OTISH - RAHMONALIYEVA MARJONA BAHODIRJON QIZI (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilariga  samarali  ta’lim  berish metodlari, qiziqishni uyg‘otish vositalari va pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi. Maqolada interaktiv metodlar, o‘yinlar, vizual materiallar va rag‘batlantirish tizimlari orqali  o‘quvchilarning  bilim  olish  jarayonidagi  faol  ishtirokini  oshirish  yo‘llari ko‘rsatib o‘tiladi.