RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR SHAROITIDA MEHNAT MUHOFAZASINI TASHKIL ETISHNING ILMIY-DIDAKTIK ASOSLARI - Yadgarova Muhayyo Obidovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur ilmiy maqolada raqamli texnologiyalar sharoitida mehnat muhofazasini tashkil  etishning  ilmiy-didaktik  asoslari  tahlil  qilingan.  Sun’iy  intellekt,  IoT texnologiyalari,  raqamli  monitoring  tizimlari,  virtual  treninglar  va  elektron  hujjat aylanishining ishlab chiqarish xavfsizligini ta’minlashdagi o‘rni yoritilgan. Tadqiqot natijalari mehnat muhofazasi tizimini modernizatsiya qilishda amaliy ahamiyatga ega.