IQTIDORLI O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASH METODIKASI - BOLTAYEVA SITORA FAYZULLOYEVNA, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya : Ushbu maqola Iqtidorli o‘quvchilar bilan ishlashning maqsad va vazifalari.  Bolaning  individual  iste’dodini,  bolaning  shaxsiy  faolligi,  shuningdek,  individual iste’dodni shakllantirish kabi vazifalar batafsil yoritilgan.