MAKTABGACHA TA’LIMDA INKLYUZIV TA’LIMNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Hakimova Sadoqat, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Maqolada maktabgacha inklyuziv taʼlimning huquqiy asoslari, maktabgacha  inklyuziv  ta’limning  maqsadi,  vazifalari,  imkoniyatlari  va  inklyuziv ta’limni amalga oshirishda hamkorlik masalalari tahlil qilingan.