TIBBIY LOTIN TERMINLARINI YODLASHNING SAMARALI METODLARI - Pardayeva Jasmina Odil qizi,; Turdiyev Shuhrat Berdiyevich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  tibbiy  lotin  terminlarini  yodlash  metodlari haqida batafsil maʼlumot berilgan. Yaʼni, lotin terminlarini samarali yodlash uchun metodlar  juda  muhimdir.  Maqolada  kartochkalar  yordamida  mashq  qilish, takrorlashning  intervali,  morfologik  tahlil,  va  bir  qancha  metodlar  haqida  batafsil maʼlumot keltirilgan. Yaʼni har bir metod lotin terminlarini samarali yodlashga xizmat qiladi.  Bu  maqola  talabalar  uchun  amaliy  yoʻl  yoʻriqlar  beradi.  Yosh shifokorlarga ham asqotadi.