MAKTAB PSIXOLOGI VA OTA-ONALAR BILAN HAMKORLIKDA ISHLASHNING SAMARALI USULLARI - Xusanova Xafiza Qarshibayevna,; Eshniyozova Gulrux Shuhrat qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktab amaliyotchi psixologining ota-onalar bilan  hamkorlikda  ishlash  jarayoni,  uning  mazmuni  va  ahamiyati  yoritilgan. O‘quvchilarning  psixologik  salomatligini  ta’minlash,  ta’lim-tarbiya  jarayonida yuzaga keladigan muammolarni barvaqt aniqlash va ularning oldini olishda psixolog–ota-ona  hamkorligining  samarali  usullari  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  hamkorlikni yo‘lga qo‘yishning amaliy shakllari va metodlari bayon etiladi.