SHAXS SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR VA PSIXOLOGIK SHART-SHAROITLAR - Imomova Zuhra Choriyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur  maqolada  shaxs  shakllanish  jarayoniga  ta’sir  etuvchi asosiy  omillar  hamda  shaxs  rivojini  ta’minlovchi  psixologik  shart-sharoitlar  ilmiy-nazariy  jihatdan  tahlil  qilinadi.  Irsiyat,  ijtimoiy  muhit,  ta’lim-tarbiya  va  shaxsning faolligi  shaxs  kamolotidagi  yetakchi  omillar  sifatida  yoritib  beriladi.  Shuningdek, shaxs  rivojida  psixologik  muhit,  motivatsiya,  emotsional  holat  va  ijtimoiy munosabatlarning ahamiyati ochib beriladi.