BOSHLANG’ICH DZYUDO MASHG’ULOTLARI ORQALI 6-7 YOSHLI O'QUVCHILARNI AXLOQIY VA IRODALI TARBIYALASH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Rustamov Elnor Baxtiyorovich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada 6–7 yoshli o‘quvchilarni boshlang‘ich dzyudo mashg‘ulotlari orqali  axloqiy  va  irodaviy  jihatdan  tarbiyalashning  pedagogik  va  metodik  asoslari yoritilgan.  O‘yin  texnologiyalari,  musobaqaviy  mashqlar  va  milliy  hamda  sport an’analariga asoslangan yondashuvlar samaradorligi ilmiy jihatdan asoslab berilgan.