MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYAGA OID HADISLARDAN TA’LIM JARAYONIDA FOYDALANISHNING PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA ILMIY TAHLILI - Fayzullayeva Gulnoza Kamolovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya   Maqolada  ma’naviy-axloqiy  tarbiyaga  oid  hadislardan  ta’lim  jarayonida foydalanishning  pedagogik  muammo  sifatidagi  ahamiyati  yoritilgan.  Tadqiqot natijalari yosh avlodni ma’naviy barkamol etib tarbiyalashda hadislarning pedagogik salohiyatidan samarali foydalanish imkoniyatlarini ochib beradi.