KUAF O‘QITISH TIZIMI - Mirzamaxmudov Sultonmirzo; Gaziyeva Oydinoy (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Qo‘qon  Universiteti  Andijon  filiali  (KUAF)  talabalar  uchun yuqori  sifatli  ta’lim  va  keng  imkoniyatlar  yaratadi.  Universitet  o‘qitish  tizimida zamonaviy metod va pedagogik yondashuvlardan foydalanadi, shuningdek, talabalarni rag‘batlantirish va mukofotlash tizimini joriy qilgan. Faol va iqtidorli talabalar 25%, 50%, 100% va 7 yillik yoki 9 yillik grantlar bilan mukofotlanadi. KUAF shuningdek, talabalar  madaniyati,  milliy  qadriyatlar  va  shaxsiy  rivojlanishga  e’tibor  qaratadi. Universitetdagi o‘qituvchilar bilim va tarbiyani uyg‘un tarzda yetkazadi, talabalarning akademik  va  shaxsiy  yuksalishi  uchun  barcha  sharoitlarni  yaratadi.  Ushbu  maqola KUAF o‘qitish tizimi, talabalarni rag‘batlantirish mexanizmi va universitetdagi ta’lim jarayonini tahlil qiladi.