ЖИНОЯТ ИШЛАРИНИ ЮРИТИШДА ҲИМОЯЛАНИШ ҲУҚУҚИНИ ТАЪМИНЛАШГА ДОИР ХАЛҚАРО ТАЖРИБАЛАР - АБДУҚАХХОРОВ САРВАРБЕК АБДУСАМАТ ЎҒЛИ (TADQIQOTLAR, 2026)
Аннотация: Мақолада  инсон  ҳуқуқлари  бўйича  халқаро  стандартларни миллий қонунчиликка имплементация қилишга доир масалалар таҳлил қилиниб, мазкур соҳага доир илмий асосланган таклиф-тавсиялар ишлаб чиқилган.