GERMANIYADA BOLALARNING HUQUQIY VAKOLATLARI - Kenjayeva Iroda; Musayeva Hulkar (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  Germaniya  Federativ  Respublikasida bolalarning  huquqiy  vakolatlari,  ularning  huquqiy  himoyasi,  davlat  va  jamiyat tomonidan qo‘llab-quvvatlanish mexanizmlari hamda xalqaro huquqiy normalar bilan uyg‘unligi  tahlil  qilinadi.  Maqolada  Germaniya  qonunchiligi  misolida  bolalar huquqlarining amaliy tatbiqi yoritilgan.