MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM SAMARADORLIGINI BAHOLASH VA MONITORING QILISH ISTIQBOLLARI - Abdullaeva Feruzaxon Ibragimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Bu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tizimida  olib  borilayotgan o‘zgarishlar, islohotlar va innovatsion yondashuvlar va ta'lin samaradotligini oshirish va  monitoring  qilish    haqida  aytib  o‘tilgan.  Bundan  tashqari  ta’limda  pedadog tarbiyachi, muallimlarning o‘rni samarali ta’lim tizimi tajribasi haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.