MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA KUN TARTIBINI SAMARALI TASHKIL ETISH - Shamsutdinova Gulnora Rahimdjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  taʼlim  tashkilotlarida  kun tartiblarini toʻgʻri tashkil etish, tarbiyalanuvchilarning kunlik kun tartiblarini yanada yaxshilash va yangiliklar kiritish borasidagi izlanishlar haqida maʼlumotlar berilgan. Аннотация: В данной статье представлена информация об исследовании по вопросам надлежащей организации повседневной деятельности в дошкольных образовательных  учреждениях,  а  также  о  дальнейшем  совершенствовании  и внедрении инноваций в повседневную жизнь учащихся.