MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR TA’LIMINI O‘YIN TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA TASHKIL ETISHNING PEDAGOGIK JIHATLARI - Turakulxadjayeva Ma'rifat Jumayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatsiya:  Mazkur maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalar  ta’lim  jarayonini o‘yin  texnologiyalari  asosida  tashkil  etishning  pedagogik  jihatlari  yoritilgan.  O‘yin faoliyatining bolalar rivojlanishidagi ahamiyati, ta’lim jarayonidagi o‘rni hamda o‘yin texnologiyalarining ta’lim samaradorligini oshirishdagi roli tahlil qilingan.