BRENDING VA IMIJ - Davidov Umidjon Shuxratovich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Brending  va  imij  tushunchalarining  zamonaviy  talqini, ularning o‘zaro bog‘liqligi hamda bozor iqtisodiyoti sharoitida tashkilot va mahsulot raqobatbardoshligini ta’minlashdagi ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli  muhit, iste’molchi ongidagi idrok va ishonch omillari asosida brend  imijini  shakllantirishning  yangi  yondashuvlari  yoritib  beriladi.  Muallif tomonidan brending va imijni boshqarishning innovatsion jihatlariga alohida e’tibor qaratilib, amaliy xulosalar ishlab chiqilgan.