OʻSMIR YOSHDAGI OʻQUVCHI QIZLARGA PSIXOLOGIK MASLAHATLAR - Rahimova Marjona furqat qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  O‘smir  yoshdagi  o‘quvchi  qizlarning  psixologik  rivojlanish xususiyatlari,  ushbu  davrda  uchraydigan  ruhiy  muammolar  hamda  ularni  bartaraf etishda  beriladigan  psixologik  maslahatlarning  ahamiyati  yoritilgan.  Shuningdek, o‘smir  qizlarning  hissiy  holatini  barqarorlashtirish,  o‘ziga  bo‘lgan  ishonchni mustahkamlash  va  ijtimoiy  moslashuvini  qo‘llab-quvvatlashga  qaratilgan  amaliy tavsiyalar berilgan.