KICHIK BIZNES FAOLIYATINING BARQAROR RIVOJLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI IQTISODIY OMILLAR - Jurayeva Mokhinur Akhmadjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  kichik  biznes  faoliyatining  barqaror rivojlanishiga  ta’sir  etuvchi  asosiy  iqtisodiy  omillar  ilmiy  jihatdan  tahlil  qilinadi. Tadqiqotda kichik biznes subyektlarining bozor sharoitlariga moslashuvi, moliyaviy resurslardan  foydalanish  imkoniyatlari  hamda  tadbirkorlik  muhitining  roli  ochib beriladi.  Maqolada  muallifning  mustaqil  tahlillari  asosida  xulosalar  shakllantirilib, kichik biznesni rivojlantirishga doir amaliy takliflar ilgari suriladi.