MDH DAVLATLARINING TA'LIM TIZIMI VA O'ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Berdiyva Anora,; Narzieva Farangiz,; Mamatraximova Oygul, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Mustaqil  Davlatlar  Hamdo‘stligi  (MDH) davlatlarining ta’lim tizimi, uning tarkibiy qismi va o‘ziga xos xususiyatlari batafsil tahlil qilinadi. Har bir mamlakatning boshlang‘ich, o‘rta va oliy ta’lim tizimi, ta’lim sifatini  oshirish  strategiyalari,  shuningdek,  zamonaviy  global  talablar  bilan integratsiyalashuvi  o‘rganiladi.  Maqolada  ilmiy  tadqiqotlar,  xalqaro  reytinglar  va statistik ma’lumotlarga tayanilgan.