O‘QUVCHI XULQIDAGI SALBIY O‘ZGARISHLARNING OLDINI OLISHDA PEDAGOG XODIMLAR HAMKORLIGINI TO‘G‘RI YO‘LGA QO‘YISH - Topilov Shavkat Abduvoxidovich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur  maqolada  o‘quvchilar  xulq-atvorida  yuzaga  keladigan salbiy  o‘zgarishlarning  oldini  olishda  pedagog  xodimlar  o‘rtasidagi  hamkorlikning ahamiyati yoritilgan. Maktab ma’muriyati, sinf rahbari, fan o‘qituvchilari va maktab psixologi o‘rtasidagi uzviy hamkorlik orqali o‘quvchi shaxsini har tomonlama qo‘llab-quvvatlash, muammolarni erta aniqlash va samarali profilaktik ishlarni tashkil etish masalalari tahlil qilingan.