TA’LIM JARAYONIDA O‘ZLASHTIRISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHGA YO‘NALTIRILGAN SHAXSIYLASHTIRILGAN TEST TIZIMINI ISHLAB CHIQISH - Mamadaliyev Botirjon Кodirjon o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu  tezisda  ta’lim jarayonida talabalar bilimini  baholashda shaxsiylashtirilgan test tizimining ahamiyati yoritilgan. Tadqiqotda individual o‘quv ehtiyojlarini  hisobga  olgan  holda  moslashuvchan  test  mexanizmini  ishlab  chiqish masalalari ko‘rib chiqiladi.