OILAVIY MUNOSABATLARNING FARZAND KELAJAGIGA TA’SIRI - Karimova Sarvinoz Odilboy qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada oiladagi psixologik muhit, ota-ona o‘rtasidagi munosabatlar va  tarbiyaviy  yondashuvlarning  farzand  shaxsiyati  shakllanishi  hamda  uning kelajakdagi ijtimoiy, emotsional va kasbiy hayotiga ta’siri ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Oiladagi sog‘lom munosabatlar bolada ijobiy xulq-atvor, o‘ziga ishonch va mustaqil fikrlashni  rivojlantirishi,  nizoli  muhit  esa  psixologik  muammolarga  sabab  bo‘lishi yoritib beriladi.