MASOFAVIY JAMOALARDA MENEJMENT VA SAMARALI ISHLASHNI TA'MINLASH STRATEGIYALARI - Mahmudov Bahodir Madaminjon o'g'li; G’ofurov Javohirmirzo Nizomjon o’g’li; Ro'ziboyev O'tkirbek Qaxramon o'g'li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy menejment amaliyotida masofaviy jamoalarni  boshqarish  va  ularning  samarali  ishlashini  ta'minlash  strategiyalari yoritiladi. Maqolada masofaviy ishlashning afzalliklari va qiyinchiliklari, virtual jamoa boshqaruvining  asosiy  tamoyillari,  zamonaviy  texnologiyalar  va  kommunikatsiya vositalari tahlil qilinadi. Shuningdek, menejerlar uchun amaliy tavsiyalar, xodimlarni jalb etish usullari, ishonch muhitini yaratish va masofaviy jamoalarda unumdorlikni oshirish yo'llari ko'rib chiqiladi. Maqola nazariy asoslar bilan birga, O'zbekiston va xalqaro  tashkilotlar  amaliyotidan  olingan  tajribalar  va  konkret  misollarni  ham  o'z ichiga oladi.