TARBIYALANUVCHILARGA TA’LIM BERISHDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH VA JARAYONNI TAKOMILLASHTIRISH - Xojimurotova Yulduz Mirzamuxammad qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Bu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tizimida  olib  borilayotgan o‘zgarishlar, islohotlar va innovatsion yondashuvlar va ta'lin samaradotligini oshirish  haqida aytib o‘tilgan. Bundan tashqari ta’limda pedadog tarbiyachi, muallimlarning o‘rni samarali ta’lim tizimi tajribasi haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.