MAKTABGACHA TA’LIMDA ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISHDA DIREKTOR O‘RINBOSARINING ROLI - Mansurova Fazilat Abdurazzoq qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Maqolada    ta’lim  sifatini  boshqatish  ,  maktabgacha  ta’limda zamonaviy  ta’lim  jarayonini  tashkil  etishda  direktor  o‘rinbosarining  roli  haqida ma’lumot berilgan